Localizare: hotelul este situat in zona Kounopetra, o oaza de liniste in natura. Plaja cu nisip rosu este la doar 100 de metri distanta. La 500 de metri de hotel se afla Kounopetra Marina si la 7 km orasul Lixouri. Aeroportul International Kefalonia este la aproximativ 50 km distanta.

Facilitati: AquaPark - 5 tobogane, doua piscine pentru adulti, o piscina pentru copii. Animatie pentru copii, loc de joaca, club pentru copii (activitati si ateliere distractive si educative, supravegheate si coordonate de personal specializat). Activitati sportive si de recreere (pilates, stretching, aerobic, water gym, zumba, water polo, volei pe plaja, tenis, fotbal, baschet, tenis de masa, darts), sala de fitness in aer liber. Spectacole, petreceri si evenimente.

Camere: dispun de - aer conditionat, televizor, balcon/veranda, internet, frigider, fierbator, uscator de par. Camerele sunt - duble, triple, cvatruple si maisonette (pentru 5 persoan)

Restaurant: Restaurant - bufet, Lobby Bar, Pool Bar, Aquapark Bar

Masa:  


Website: https://ionianseahotel.gr/en/

Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*, studio sau apartament;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica; Asistenta ghid; Avion OTP-EFL 2022 (Day 6) Bucuresti - Kefalonia; Taxe aeroport; Catering (doar apa); Avion EFL-OTP 2022 (Day 6) Kefalonia - Bucuresti; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Timisoara catre Ionian Sea, Kefalonia, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate