arata filtrele

Sejur Rio de Janeiro - octombrie 2020

Bucuresti
Agentia noastra va propune un sejur intr-una dintre cele mai frumoase destinatii turistice ale lumii - orasul brazilian Rio de Janeiro, unde va veti relaxa pe renumita plaja Copacabana si veti explora orasul, celebru datorita spectaculosului carnaval, dar principalelor sale atractii: Padurea tropicala Tijuca, Statuia lui Iisus de pe Muntele Corcovado si Muntele Sugar Loaf. Orasul minunat cum este el alintat de cariocas, va va incanta prin peisajele sale tropicale, prin ritmul alert si viata de noapte animata si prin locuitorii sai veseli si prietenosi.
vezi mai multe detalii
Traditii si Obiceiuri
de la
EUR 136000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse / 6 nopti
06 Oct - 24 Jan, 2021
vezi detalii

Carnaval Rio de Janeiro - Sejur Brazilia - februarie 2020

Bucuresti
Agentia noastra iti propune un sejur intr-una dintre cele mai frumoase destinatii turistice ale lumii - orasul brazilian Rio de Janeiro, unde vei putea sa vizitezi principalele sale atractii si sa participi la cea mai cunoscuta si spectaculoasa petrecere de pe mapamond - Carnavalul de la Rio, o demonstratie magnifica de voie buna, stralucire, culoare si extravaganta.
vezi mai multe detalii
Plaja Traditii si Obiceiuri Concerte
de la
EUR 209000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse / 6 nopti
21 Feb - 24 Jan, 2021
vezi detalii

Best of Brazilia & Argentina - martie 2020 - cu Gabriela Oprea

Bucuresti
Agentia noastra va propune un circuit in doua dintre cele mai frumoase destinatii ale Americii Latine, Brazilia si Argentina. Veti vizita Rio de Janeiro, unul dintre cele mai frumoase orase din lume dupa care veti admira maiestuasele cascade Iguazu atat de pe malul brazilian, cat si de pe cel argentinian si nu in ultimul rand veti poposi in Orasul Tangoului, Buenos Aires, descoperind cele mai importante atractii ale sale. In plus, veti participa la o cina traditionala si veti asista la un show inegalabil de tango.
vezi mai multe detalii
Cultura si Istorie Traditii si Obiceiuri
de la
EUR 268000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse (bacsis inclus) / 8 nopti
02 Mar - 24 Jan, 2021
vezi detalii

Carnaval Rio de Janeiro - Circuit Brazilia & Argentina - februarie 2020

Bucuresti
Agentia noastra va propune un sejur intr-una dintre cele mai frumoase destinatii turistice ale lumii - orasul brazilian Rio de Janeiro, unde vei putea sa vizitezi principalele sale atractii si sa participi la cea mai cunoscuta si spectaculoasa petrecere de pe mapamond - Carnavalul de la Rio, o demonstratie magnifica de voie buna, stralucire, culoare si extravaganta. Veti continua calatoria catre magnificile cascade Iguazu, cascade ce fac parte din patrimoniul mondial UNESCO unde veti vizita atat partea argentiniana cat si cea braziliana dupa care va veti continua calatoria catre Buneos Aires, capitala Argentinei si a tangoului.
vezi mai multe detalii
Cultura si Istorie Traditii si Obiceiuri Natura si Salbaticie
de la
EUR 289000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse / 9 nopti
21 Feb - 24 Jan, 2021
vezi detalii

Discover Brazilia & Amazon - septembrie 2020 - cu Gabriela Oprea

Bucuresti
Agentia noastra iti propune un circuit complex in care vei avea ocazia sa vizitezi cele mai importante atractii turistice ale Braziliei. Vei vizita metropola moderna Sao Paulo, vei explora jungla amazoniana, vei admira spectaculoasele Cascade Iguazu si nu in ultimul rand vei descoperi celebrul oras brazilian Rio de Janeiro.
vezi mai multe detalii
Cultura si Istorie Traditii si Obiceiuri Natura si Salbaticie
de la
EUR 368000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse / 10 nopti
23 Sep - 24 Jan, 2021
vezi detalii