PIETRICICA

Adresa: Piatra Neamt, Piata Stefan cel Mare, nr.6, bloc C3, ap.39, parter ( mai sus de Scoala 3, vis-a-vis de Biserica Sf. Gheorghe), jud. Neamt
Nr. Reg. Com.: J27/1145/2003
CUI:15678851

Licenta de turism:763
Polita de asigurare: I nr.57378, valabil pana la 31.12.2024
Brevet Turism: 15986
Cont Lei: RO02BRDE280SV18412712800
Cont Euro: RO86BRDE280SV25051652800
Banca: BRD – Groupe Societe Generale

Tel.:0233 210100
E-mail: turism@pietricica.ro

Cine suntem

Suntem din anul 2003 pe piata turistica si am devenit un nume consacrat pe piata turistica cu sprijinul si increderea acordate de clientii si partenerii nostri.

Ne-am propus intotdeauna sa oferim clientilor nostri servicii turistice de incredere si de o calitate ridicata, care sa corespunda celor mai exigente cerinte.

Am reusit in decursul anilor sa oferim mii de vacante frumoase turistilor care ne-au trecut pragul, atat in tara cat si in strainatate, oferta noastra fiind una diversa datorita parteneriatelor de incredere pe care le avem.

Oriunde v-ati propune sa ajungeti, agentia noastra, prin personalul cu ani seriosi de experienta in spate, va sta la dispozitie si va va oferi cele mai bune solutii!

Scopul nostru este sa va oferim vacante frumoase, asa cum stim ca vi le doriti!

Ce facem

Găsiți toate serviciile de turism de care aveți nevoie! Indiferent că doriți un zbor cu avionul, un city break sau un pachet charter, suntem aici să vă ghidăm și să vă găsim cele mai bune oferte din zecile de mii disponibile.

Avem peste 45 de furnizori și parteneri (inclusiv cele mai mari GDS-uri de cazare și bilete de avion) cu care lucrăm în fiecare zi, permițându-ne astfel să avem acces la toată oferta de servicii globală. Astfel, noi triem prin toate ofertele, alegem și personalizăm destinația și ți-o prezentăm.

Totodată, prin website-ul nostru, ți-am pus la dispoziție tehnologia ca să poți căuta și singur, la orice oră, ce destinații și servicii dorești.

Cum facem

Am investit în tehnologie, pentru a vă putea oferi soluții moderne de travel online, pentru a te informa despre sau pentru a cumpăra (online cu cardul) ofertele de Early Booking, Last Minute sau servicii de Zboruri, Cazare și City Break, oricând doriți, în timp real.

Însă, dincolo de tehnologia modernă, considerăm că personalul nostru aduce un aport fantastic oricărui călător, consultându-vă și oferindu-vă cele mai bune soluții și alternative, în funcție de experiențele anterioare și informațiile agenției din anul curent, sau anii trecuți.